2015-09-18 12:51:39

Borsodi Nap 2015 - Győrújbaráti Gyermektábor

2015. szeptember 18–19-én, rendeztük meg idén a Borsodi Napot kellemes nyárvégi napsütésben. Ez alkalommal családtagok nélkül, mintegy 200 fő részvételével zajlott az eseménydús rendezvény, mely a fogyatékkal élők felé irányuló érzékenyítő programok köré épült.

A megnyitón ifj. Borsodi László és Horváthné Borsodi Mónika összegezték a fontosabb gazdasági mutatók eredményeit, kiemelve a főbb beruházásokat, illetve elismerve és megköszönve az összvállalati szintű sikeres eredmények eléréséhez elengedhetetlen dolgozói csapatmunkát.

Idén 44 új kollégát köszönthettünk vállalatunknál.

Három munkatársunk, Regéczi Attila, Kása Kálmán, valamint Szalay Boldizsár 10. évfordulóját ünnepelte cégünknél, amelyet a hagyományoknak megfelelően arany pecsétgyűrűvel ismertünk el és köszöntünk meg.

Továbbá méltán büszkék vagyunk Nagy János dolgozónkra, aki immáron 20. évét tölti vállalatunknál. Munkáját, lojalitását egy értékes karórával jutalmaztuk.

Ez évben is meghirdettük rajzpályázatunkat „Ők is olyanok, mint Te!„ címmel, a munkatársak gyermekeinek. A díjazottak értékes könyvutalványban részesülhettek.

1-7 éves kategóriában I. hely: Boros Lili
8-10 éves kategóriában I. hely: Nesztor-Martsa Emma
11 év feletti kategóriában I. hely: Nagy Krisztina

Míg a délelőtt a finomabbnál finomabb ételek elkészítéséről szólt, addig délután megkezdődtek az érzékenyítő programok. Láthattuk milyen áldásos munkát végeznek a vakvezető kutyák, hogyan sportolhatnak kerekesszékben ülő embertársaink. Megtapasztalhattuk, milyen sötétségben, a szemünk világa nélkül uzsonnázni, rajzolni, az előttünk álló fizikai akadályokat leküzdeni.

Természetesen nem haladhatunk el szó nélkül a Borsodi Nap elmaradhatatlan programeleme, a Borsodilimpia mellett. Ez alkalommal kötélhúzó versenyen, illetve csörgőlabda játékban mérhették össze erejüket csapataink, melyek közül a Beszerzés csapata került ki győztesen.

A sport jegyében labdarúgó tornára is benevezhettek kollégáink. A füves pályán lezajlott rangadók legeredményesebb csapatának a szombathelyiek bizonyultak.

Egész napos programjaink során a dolgozóink megismerkedhettek a SZEnergy Team alternatív meghajtású járművével, sőt ki is próbálhatták azt. A felállított greenbox stúdióban pedig bárki kedvére készíthetett fotót különleges hátterek előtt.

Az este folyamán Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus adta a talp alá valót, aminek kevesen tudtak ellenállni. Majd a tábortűz köré gyűlve, nosztalgiázva kollégáink elénekelték kedvenc dalaikat. A hajnalig tartó mulatozástól megfáradva, de élményekben gazdagodva tértek haza kollégáink másnap reggel.