2017-10-25 10:39:11

Digitális tananyag és tablet átadó ünnepség

Borsodi Műhely Kft. tanulóinak - digitális tananyag és tablet átadó ünnepsége

2017. október 25. szerda 11:00 óra Győr Ipari Park, Juharfa utca 8.

A Borsodi Cégcsoport 2008 óta foglalkozik diákok gyakorlati képzésével. A folyamatos fejlődés és innováció, illetve a szakember - utánpótlás biztosítása céljából a társaság egyetemi és középiskolai szinten egyaránt tett/tesz lépéseket.

Az elmúlt közel tíz évben 56 tanuló választotta cégünket gyakorlati helynek és közülük többeket ma munkatársként köszöntjük.

2014-es évben elnyertük a kiváló képzőhely megtisztelő címet, amit olyan képzőhelyek nyernek el ahol a leginkább a piaci elvárásoknak megfelelő képzés folyik.

Cégünk biztosítja a tanulóinak ugyanazon feltételeket, amit a saját dolgozóknak – céges munkaruházat, védőfelszerelések, béren kívüli juttatások, céges programok. A diákok munkalehetőséget kapnak a cég mindhárom telephelyén – mobilitási ösztöndíj keretében.

A diákok oktatása a cég szakemberei által kidolgozott tananyag segítségével történik az adott szakma szakmai és vizsgakövetelménye, illetve kerettanterve alapján.

2017. fontos mérföldkő a Borsodi Műhely Kft. tanulóképzésében - egy új átdolgozott digitális tananyag került kidolgozásra a diákok számára. A tananyagba bekerültek olyan, ma már nélkülözhetetlen - szakmán túli kompetenciák is - mint az alap pénzügyi ismeretek, aminek ismerete felelősségteljes gondolkodásra ösztönöz a mai fogyasztói társadalomban. A tananyag szakmai része beágyazott oktató videókkal, animációkkal, illetve szakmai oldalak hivatkozásával bővült. A tananyagot digitalizálva tableteken, okos telefonokon is el lehet érni.

Ennek apropóján 2017.10.25 - én egy olyan ünnepélyes átadást szerveztünk, ahol a diákok (27 fő) átvették a megújult, digitalizált tananyagot és ehhez a Borsodi Műhely Kft. egy tabletet biztosít minden tanuló részére, amelyet ügyvezető asszony, Horváthné Borsodi Mónika adott át a diákok számára.