Pályaválasztási kiállítás - Győr | Borsodi Műhely

+36-96/529-071

info@borsodimuhely.hu

2018-11-09 17:30:37

Pályaválasztási kiállítás - Győr

Idén 19. alkalommal került megrendezésre a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal szervezésében a pályaorientációs rendezvények legfontosabb eseménye a Pályaválasztási kiállítás.

Fő célja a rendezvénynek, hogy olyan pályára irányítsa a fiatalokat, ahol azonnal hasznosítható tudást szerezhetnek, és képzett szakemberként sikeresen helyezkedhetnek el a munkaerőpiacon.

A helyszínen közel 50 kiállító mutatta be az egyes szakmákat. A korábbi gyakorlatnak megfelelően az oktatási intézmények, kiállító cégek nemcsak bemutatkoznak és tájékoztatást adtak, hanem törekedtek arra is, hogy szemléletes képet nyújtsanak az iskola utáni életről.

Idén immár második alkalommal a Borsodi Műhely Kft. önálló standdal, mutatkozott be a rendezvényen. A kiállításon a Professio Klaszterrel karöltve próbáltunk egy olyan élhető jövőképet mutatni a fiatalok és a szülők felé, ami vonzóvá teszi számukra a fémipari, mechatronikai, gépészeti és járműipari szakmákat.

Sok érdeklődőt vonzott a kiállítás, ahol több szakmai rendezvény is folyt párhuzamosan abból a célból, hogy segítséget nyújtsanak ehhez az egész életet meghatározó döntéshez a fiatalok és a szülők számára.