Partner vélemények

RÓLUNK MONDTÁK!

 

A kollégáim és a saját nevemben ezúton is szeretném megköszönni Nektek, és a szervezésben részt vevő munkatársatoknak a pénteki közös tekézést, mindenkitől azt a visszajelzést kaptam, hogy nagyon jól érezte magát, valamint a szórakozás mellett szakmailag is jó dolog volt a közös program, ahol nagyon sok felmerülő kérdést meg tudtak, tudtunk beszélni, valamint így sokkal könnyebb lesz a jövőben is a közös munka, hiszen arcokat is tudunk kötni a partnerhez.”
Hajdú Gábor
LUK Savaria Kft.
 
Múlt hét csütörtökön tárgyaltam Önöknél a Maschinenfabrik HEUTE GmbH képviseletében.
A tárgyalással kapcsolatos észrevételemet szeretném megosztani Önnel:
Soósné Oláh Katalin kolléganője fogadott a tárgyaláson. Had mondjam el, hogy ilyen természetes kedvességgel, a céghez való - érződő lojalitással ritkán találkozik az ember. Tárgyalásunk után végigvezetett az üzemben, megmutatta a különböző termelési egységeket, még a kezdeteket idéző "mini kiállítást" is.
Bármi is egy ilyen bemutatkozó tárgyalás eredménye, ilyen találkozások után felüdül az ember.
Ezúton is sok sikert kívánva, üdvözlettel:”
Czerovszki Zoltán
CZERO GROUP
 
Bizony ritka pillanat, amikor jó magam is „tollat ragadok”, de most a KÖSZÖNÖM szóért Mikulásként szeretném támogató segítségeteket meghálálni. A Ti támogatásotok, segítségetek nélkül ezt nem lehetne csinálni.”
Mikulás Birodalom
Mikulás Bácsi
Ezúton szeretnék gratulálni a Borsodi Műhely Kft. sikeres működéséhez és a fiatalok számára szervezett Inter – Uni - Borsodi című gazdaság működésének gyakorlati oldalát bemutató projekt megszervezéséhez.”
Slabéczi Ivett
BI-KA Logisztika Kft.
 
Sok-sok megrendelőt kívánok!....és még annál is többet.
Köszönjük a vendéglátást.”
Kósa Bálint
KGSZ TOKYO
 
 
A HITA nevében köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhettük a diplomata kollégákkal a cég lenyűgöző eredményeit és történetét.
Remélem, hogy a jövőre vonatkozó külpiaci terjeszkedési terveikben is partnerek lehetünk.”
Galambos Judit
HITA
 
A dinamikusan fejlődő hazai KKV-k iskola példája, melynek megismerése méltón ajánlható követendő példaként a legtöbb hazai vállalkozás számára!”
Eszterházy Károly Főiskola, Eger
Juhász István
 
Nagy öröm számunkra, hogy megismerhettük Önt és vállalkozását, és a Független Bírálóbizottság értékelése alapján a döntősök között üdvözölhettük. Engedje meg, hogy még egyszer gratuláljunk. Bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk ötleteire, javaslataira a programhoz kapcsolódóan.”
Havas István vezérigazgató
Ernst&Young
 
Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy a HR Fórum tagokat vendégűl látta a cég. Megtiszteltetés volt részünkre a házigazda vendégszeretete.
Csodálatos, hogy egy kis magyar vállalkozás ilyen nagyra nőtte ki magát és az ország legnagyobb nevű vállalatai a megrendelői. Gratulálunk!
Fantasztikus hallani, hogy HR szempontból is fontos a munkavállaló, törődnek velük, képzik őket.”
Köszönjük.
Csikós Katalin
 
Múlt nélkül nincs jövő!”
Terebélyes koronájú fának komoly gyökeret kell növeszteni. Jól tudja ezt Borsodi László!”
Kardos Károly
 
Nagy örömmel tölt el mindaz amit az egyik legrégibb és legmegbízhatóbb üzletfelünk itteni telephelyén láttam tapasztaltam.
Azt kívánom minden gépipari vállalatnak Magyarországon, hogy hasonló színvonalat érjenek el, mint a Borsodi Műhely.”
Paizer Andor
General Motors