Útjára indult az Országos SOLIDWORKS Diákverseny | Borsodi Műhely

+36-96/529-071

info@borsodimuhely.hu

2018-03-29 14:36:54

Útjára indult az Országos SOLIDWORKS Diákverseny

Idén első alkalommal került megrendezésre a SOLIDWORKS diákverseny, amelyen az ország legjobb diák CAD modellezőit kerestük.

A versenyt két kategóriában hirdették meg egyetemi/ főiskolai valamint szakközépiskolás diákok számára. A pályaművekkel egyénileg, illetve csapattal is lehetett pályázni. A versenyen indulóknak első körben egy használati tárgyat kellett megtervezniük és február 28-ig leadniuk. A beküldött anyagok közül a zsűri értékelése alapján kategóriákként a legjobb 7 pályamunkát beküldőt hívtuk meg a második fordulóra.

A döntőre március 29-én került sor a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum
Öveges József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának Fehérvári úti gyakorló intézményében. A versenyre 26 iskolából több mint 50 diák jelentkezett, akik közül a döntőbe 14 iskola 32 diákja jutott be.

A rendezvényt az EuroSolid munkatársa Csépe Teodor és a cégvezetője Wiesler Zoltán nyitották meg, akik vázolták a verseny menetét és a programot, majd pár szót szóltak a cégről, a verseny céljáról és fontosságáról, valamint partnereikről és a verseny támogatóiról Borsodi Műhely Kft, 3dConnexion.