Galéria

Cégünk nevében hordozza az identitásunk két legfontosabb alapkövét. Az egyik a Borsodi családnév, mely már második generáció óta védjegye az itt folyó munkának, és elárulja azt, amire mi külön büszkék vagyunk, hogy ez egy családi vállalkozás. A másik pedig a Műhely szó, mely a munkafilozófiánk megtestesítője, precízen, tisztességesen, és becsülettel. Ez a hármasság az, amely munkatársainknak és partnereinknek is jellemez minket. Ez a két szó juttatott el minket oda, ahol most vagyunk, az évtizedek alatt egy olyan fémipari középvállalkozássá fejlodtünk, mely büszke a múltjára és kész dolgozni a jövőjéért. A jelenében pedig a legmagasabb minőségben szolgálja ki megrendelőit élelmiszer, elektronika, jármű egészségügyi iparágakban.

Bemutató füzetünk letöltéséhez kattintson ide! 

Az elmúlt 15 év

Az első 25 év - könyv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A gyógyszeripart is célba vették

A saját tervezésű és építésű automatizált gépsorok gyártása lehet a jövőben a Borsodi Műhely, húzó ágazata. Egyre nagyobb igény van a komplex, automatizált berendezésekre készítésére, mondta Híradónknak Boros István. Az értékesítési vezető hozzátette, az ilyen termékek hozzáadott értéke jóval magasabb, mint egy egyszerű alkatrész legyártása. Ezért a vállalat kialakított egy fiatal tervező mérnökökből álló csoportot, akik az ilyen jellegű bonyolultabb feladatokat oldják meg. A családi vállalkozás nem csak autóipari megrendeléseknek tesz eleget, de többek között gyógyszeripari megbízásokat is teljesít.

Arcvonások: Borsodi László, vállalkozó

Egy satupaddal, egy NDK-ból hozott fúróval, és néhány egyszerű kéziszerszámmal indította el fémipari vállalkozását 1981-ben Borsodi László kisiparos. A mindvégig családi tulajdonban lévő Borsodi Műhely Kft. mára Győr egyik meghatározó ipari középvállalkozásává nőtte ki magát. “Amit a fémmel lehet, azt mi mindent megcsinálunk” – vallja az alapító, akinek szorgalma és kitartása vitte sikerre az elmúlt évtizedekben az egyedi gépalkatrész gyártással foglalkozó céget.

Arcvonások – Kossuth – július 9., hétfő, 14:10

Szerkesztő-műsorvezető: Berényi Zsuzsa
Sorozatszerkesztő: ifj. Tóth György

(A képre kattintva a teljes adás visszahallgatható!)

arcvonasok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook-on megjelent videóink:


Borsodi Nap 2018

 

Borsodi Nap 2018

 

A biztonságos repülést segítik

 

Alapanyag a jó „alapanyagért”

 

Egy újabb hatékonyság növelés
cégünknél


 

Újabb technológia cégünknél a
3D nyomtatás!


 

Azok a pillanatok, amikor élménynek
éljük meg a munkát


 

Az idő sokkal gyorsabban telik, ha
élvezzük azt, amit csinálunk


 

Amikor az utolsó simításokat végezzük

 

Az alkotás öröme - Lévai Richárd

 

A precíz munka mindannyiunk
szenvedélye


 

Jelentkezz szombathelyi üzemünkbe te is

 

Az alkotás öröme - Németh Zoltán

 

Az alkotás öröme - Szabó Ferenc

 

Borsodi - Az Alkotás Öröme

 

Szombathely Telephely Fejlesztés

 

Legújabb fejlesztésünk Győrben új studer

 

Borsodi Műhely Bemutatkozó Film 2015