2025 szeptember végén, amikor a falevelek elkezdtek az ősz színeiben tündökölni, a BORSODI munkatársai egy csapatépítős főzős napra utaztak Takácsiba, Borsodi László tanyájára.
Napsütés, jó levegő, lenyűgöző táj fogadta a munkatársakat. A munkatársak megérkezése után, és miután mindenki koccintott már Borsodi úr Csipikéjével, elkezdődtek a főzések.
Mindenki próbálta kivenni magát a főzésben, finom illattal telt meg a levegő, kóstolgattuk egymás finom főztjét és természetesen a jó mókák sem maradtak el. Volt Brassói, Chilis bab, Mindent bele egytál étel, Paprikás krumpli, grill ételek, saláták és az édes szájúak sem panaszkodhattak, hisz kolléganőnk egész nap sütötte a finom gofrit.
Többen is próbára tették magukat a pecázásban, a horgászbotok végén ficánkoltak a kisebb vagy nagyobb méretű halak.
Akik gyermekeiket is elhozták, ők vidáman játszadoztak a part szélén, a fiuk fociztak, a kislányok gyöngyöt fűztek, a legapróbbak mélyen aludtak a friss levegőn.
A legízletesebb étel díjat a kisújszállási üzem nyerte el, de volt répa szeletelő verseny, ahol tolómérővel a minőségügyi vezető megállapította, hogy kié a legvékonyabb szelet répa, így ez a díj szintén kisújszállási munkatársunkhoz került.
A favágó versenyben is próbára tették erejüket a kollégák, igazi férfias, kemény küzdelem volt, ezt a díjat végül győri kolléga nyerte.
A zsűri oklevéllel és ajándékokkal díjazta a nyerteseket.
Fergetegesen szórakozott minden munkatárs, az összetartozást ez a nap még jobban megerősítette, és a nap végén, büszkén mondhattuk, hogy BORSODISNAK lenni jó!