Egyedi célgép és gyártósor tervezés, kivitelezés

célgép

A Borsodi Műhely Kft. középpontjában a megrendelők megelégedettségére való törekvés áll. A Borsodi Műhely Kft. számára követelmény, hogy ügyfelei számára mindig az optimális megoldást kínálja. A feladat, és az igények gondos és átfogó elemzésével, valamint a mindenkori hatósági előírások figyelembe vételével, az optimális készüléktervezést és kivitelezést valósítsuk meg.

Ellenőrző és mérő készülékek, berendezések
Az egyedi gyártású ellenőrző- és mérőeszközökkel lehetőség van a munkadarabok gyors minősítésére. További előnye az egyedi gyártású eszközöknek, hogy működtetésük nem igényel magas szakértelmet.
A feladatok alapján két fő típust különböztetünk meg. Az ellenőrző készülékek csak minősítik a munkadarabot, azaz segítségükkel eldönthető, hogy a munkadarab megfelel az előírásoknak, vagy sem. A mérő berendezések számértékkel igazolják a minősítést, amelyet további elemzésekre, folyamatszabályzásra használhatunk fel.
A geometriai ellenőrző- és mérőberendezések mellett tömörség teszterek kivitelezését is vállaljuk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Befogó, tájoló készülékek
Egy új termék bevezetéséhez, gyártásához elengedhetetlenek a befogó- és tájoló készülékek. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik mechanikus és hidraulikus befogó készülékek tervezésében és gyártásában. Számos megrendelő választott minket megelégedéssel, amikor a megmunkáló gépjébe munkadarab befogó készüléket kellett tervezni és gyártani. Készülékeink megtervezését a megmunkáló gép és a gyártástechnológia megismerése és elemzése előzi meg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szerelő készülékek, berendezések
Szerelő berendezéseink a manuális berendezéstől a félautomatán keresztül az automatáig előfordulnak. A célgépek mellett szerelősorok tervezését és kivitelezését is vállaljuk. Berendezéseinket mindig a megrendelő igényei és a feladat elemzése alapján alakítjuk ki. Mindig törekszünk az optimális megoldásra, figyelembe véve a műszaki követelményeket és költséghatékonyságot. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hőmérőkapu